Restaurant
Het restaurant van hotel de Keizerskroon bevindt zich op de begane grond van het hoofdgebouw en beschikt over ongeveer 60 zitplaatsen. Iedere dag staat onze chefkok voor u klaar van 18.00 uur tot 20.30 uur.
Van dinsdag tot en met vrijdag staat er ’s ochtends vanaf 06.00 uur tot 10.00 uur voor de hotelgasten een ontbijtbuffet klaar, met onder andere koffie, thee, jus d’orange, melk, vers brood, ontbijtkoek, crackers, divers beleg en een gekookt eitje. Bij het ontbijt liggen bovendien de lunchpakketten klaar indien men op basis van volpension verblijft.
In het weekend en op maandag kunt u ontbijten vanaf 08.00 uur.
Indien men boekt op basis van volpension, dan wordt er dagelijks een driegangen menu geserveerd, bestaande uit soep vooraf, een verse – meestal Hollandse – maaltijd als hoofdgerecht en een toetje na. De maaltijden kunnen variëren van stamppot boerenkool tot nasi met babi-pangang. Elke dag doet onze chefkok zijn best om een gezonde maaltijd te bereiden, die van dag tot dag verschillend is.
Bovendien kunt u in ons restaurant eten op basis van à-la-carte. De gerechten zijn simpel en worden geserveerd met , saus naar keuze, salade en patat. Bekijk voor onze mogelijkheden de menukaart.
Op zondag kunt u alleen à-la-carte eten in het restaurant. Als extraatje op de zondag maakt de chefkok een specialiteit, die met alle zorg en liefde voor de chefkok wordt uitgezocht en klaargemaakt. Vraag in het restaurant naar de specialiteit van de kok.
Graag verwelkomen wij u in ons restaurant voor een overheerlijk diner.