WELKOM BIJ HOTEL DE KEIZERSKROON
Hotel de Keizerskroon Halfweg

WELKOM BIJ HOTEL DE KEIZERSKROON

Boek een kamer via onze website. Beste prijsgarantie!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Zakelijke arrangementen
Gratis parkeren
test8
image00001
halfweg_nacht
Beste Prijs Garantie
 — 

WELKOM BIJ HOTEL DE KEIZERSKROON - HALFWEG

 

Hotel-Café-Restaurant de Keizerskroon is een knus en gezellig hotel gelegen aan de N200 (Amsterdamsestraatweg) in het pittoreske Halfweg, wat centraal gelegen is tussen Amsterdam en Haarlem in. Onlangs vierde het hotel z’n honderdste verjaardag.

 

COVID - RIVM maatregelen bij
Hotel de Keizerskroon Halfweg

Hotel De Keizerskroon is zowel voor de zakelijke als de toeristische gast een ideale plaats om te verblijven. Ons hotel bevindt zich midden in het oude dorp Halfweg en toch slechts op 5 loopminuten van Amsterdam The style outlet, Sugarcity en enkele kilometers afstand van Schiphol Airport en het centrum van Amsterdam, Haarlem, Haarlem Waarderpolder, Hoofddorp en Amsterdam Westpoort, Australië en Afrika haven, Westerlijk havengebied, Teleport en natuurlijk de RAI in Amsterdam.


Amsterdam en Haarlem liggen op slechts een kwartier rijden. Cultuur en historie is een goede afwisseling van een dag aan zee. Zandvoort en de Keukenhof in Lisse zijn slechts een half uurtje rijden. Ook eenvoudig te bereiken met een bus verbinding is de Jordaan in Amsterdam, maar ook met de trein vanaf station Halfweg – Zwanenburg arriveert u binnen 10 minuten in het hart van Amsterdam.